divendres, 30 de maig del 2014

FESTA A REUS !!

Aquest divendres, en el partit jugat contra el Reus, els osonencs no han donat cap opció als tarragonins. Ferran Pujalte ha superat Alejandro Domínguez en el plantejament del partit i la seriosa i ordenada defensa vigatana ha tret de polleguera a un Reus que ha acabat derrotat i impotent.

El Reus havia preparat aquest partit com una autèntica final, per ells quedar fora de la Champions significava gairebé un fracàs, però la seva irregular temporada els ha portat a jugar la propera temporada la Copa CERS.

Mia Ordeig, que està signant un excel·lent final de temporada, situava el 0 a 1 en la primera oportunitat que va tenir l’equip. Va ser la primera estocada d’un partit que només tindria història vigatana. Ferran Font, en contínua progressió, i Romà Bancells executaven un 0 a 3 inapel·lable abans de la mitja part.

Els roig i negre ho varen provar tot, però el Vic no els va deixar entrar en el partit en cap moment. Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas van situar un contundent 0 a 5 a sis minuts del final. El Patí Vic estava signant un exhibició en una de les pistes més complicades de l’OK Lliga. En la recta final del partit, i ja amb tot decidit, Reus i Vic van arribar al 2 a 6 final.

Amb aquesta victòria l’equip de Ferran Pujalte tanca una segona volta amb números de campi

Reus Deportiu: Roger Molina,Xavi Costa,Albert Casanovas ©,Marc Ollé i Jordi Adroher. També van jugar  Jepi Selva,Joan Salvat i  Xavi Rubio.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau,Mia Ordeig,Romà BancellsTiti Roca © i Cristian Rodríguez. També van jugar . Roger Rocasalbas, Jordi Bartrés i Ferran Font .

Gols: Mia Ordeig Minut 06:50 : 0- 1 / Ferran Font Minut 17:48 : 0- 2 / Romà Bancells Minut 24:46 : 0- 3 / Cristian Rodríguez Minut 43:13 : 0- 4 / Roger Rocasalbas Minut 44:39 : 0- 5 / Xavi Rubio Minut 44:55 : 1- 5 / Jepi Selva Minut 46:47 : 2- 5 / Roger Rocasalbas Minut 46:29 : 2- 6 /

Arbitres:J.J. Melero (T. Val.) i I. González (T. Cat.) .