dilluns, 19 de maig del 2014

VICTÒRIA MOLT IMPORTANT !!

Aquest diumenge, amb jornada matinal a Sant Sadurní, el CP Vic va jugar un excel·lent partit i va superar a l’actual campió de la Copa de la CERS amb autoritat. El Vic sempre va anar per davant al marcador, de fet, a 9,21 minuts pel final del matx, l’electrònic mostrava un més que contundent 0 a 4. Només en la recta final del partit els de l’Ateneu van marcar dos gols. La primera part havia acabat amb un just 0 a 1, amb un Carles Grau memorable sota els pals i amb un interessant control del joc del partit. Els primers inicis de la segona meitat probablement van ser els millors del CP Vic. En aquesta fase del matx, els de Pujalte van marcar la diferència en el joc i en el marcador. En la recta final del partit, el Patí va fer una bona lectura del partit i van arribar al final amb una victòria de prestigi. CE NOIA-Freixenet: Luis Gil / Aleix Esteller / Jordi del Amor / Eloi Mitjans / Pau Bargalló / - ei. Francesc Gil / Joan Feixas © / Marc Julià / CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Roger Rocasalbas / Jordi Bartrés / Ferran Font / Gols: Titi Roca © Minut 05:08 : 0- 1 / Mia Ordeig Minut 25:35 : 0- 2 / Jordi Bartrés Minut 30:44 : 0- 3 / Roger Rocasalbas Minut 40:23 : 0- 4 / Joan Feixas © Minut 43:22 : 1- 4 / Pau Bargalló Minut 47:07 : 2- 4 / Arbitres:S. Mayor (T. Mad.) i J. Molina (T. Cat.)