diumenge, 29 de juny del 2014

MOLTA PARTICIPACIÓ AL 1ER TORNEIG OPEN PÀDEL DEL CP VIC !!

El cap de setmana passat es va celebrar a les instal·lacions del Club el 1er Torneig Open Pàdel del CP Vic.
 
En aquest torneig varem ser en total 64 parelles, en total 128 persones. És va fer dues categories masculines de 1 i 2 i una de femenina. La primera categoria masculina i la femenina és va fer en 4 grups de de 4 parelles cada un i passava els dos primers de cada grup i la segona categoria masculina es va fer vuit grups de 4 parelles i passava nomes el primer de cada grup i despres es feien els creuaments de vuitens, quarts,semis i final.
 
La final masculina de 1 categoria la varen fer el Sergi Candelo-Josep Vives contra Dani Famada-Esteve cots i la varen guanyar els primers amb el resultat 5-7/6-1/6/2.
 
La final masculina de 2 categoria la varen fer el Frederic Garcia-Ladislao Romero contra Jaume Caralt-David Lafont i la varen guanyar els primers amb el resultat de 7-6/6-2.
 
La final femenina va ser totalment vigatana ja que la varen fer dues parelles del Club Patí Vic, les parelles eren la Ester Bofias-Sonia Famada contra Marta Jutglar-Olga Garcia i varen guanyar les primeres amb el resultat de 7-5/2-6/6-4.
 
En resum estem molt contents de l'alta assistència de la gent ja sigui jugant o per observar els partits i un gran moviment per les nostres instal-lacions del club i això donava molt d'ambient amb la sort que va fer un bon clima i és va poguer gaudir d'uns bons partits de pàdel.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com