dimecres, 18 de juny del 2014

UN GALLEC PEL CLUB PATÍ VIC !!

David Torres ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador del CP Vic per la propera temporada. Torres arriba del CP Cerceda, després que l’equip gallec signés la millor temporada de la seva història.

Torres té 19 anys, va néixer el dia de Nadal de 1994. Torres va néixer A Corunya i va començar a jugar a l’hoquei al col·legi de Santa Maria del Mar. En edat infantil va entrar al Liceo de A Corunya.
Va debutar amb el CP Cerceda en edat juvenil (va marcar 14 gols tot i la seva joventut) i aquesta ha estat la seva temporada del debut a l’OK Lliga, on per primera vegada en la seva història, han classificat a l’equip gallec per una competició europea i per disputar la Copa del Rei.
Torres és un habitual de les seleccions estatals. Amb la Sub-17 es va proclamar subcampió d’Europa, i amb la Sub-20 subcampió d’Europa i subcampió del món.

Aquests dies entrena amb la selecció absoluta al CAR de Sant Cugat, com a jugador convidat del seleccionador Quim Paüls.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com