diumenge, 8 de juny del 2014

EL BARÇA MOLT SUPERIOR A VIC !!

El partit ha estat atractiu des de bon principi. Dos gols de Matías Pascual i Pablo Álvarez en els nou primers minuts han posat ràpidament per davant el Barça, que no ha deixat escapar l’avantatge en el marcador en tot el partit. Sí que han pogut retallar distàncies els locals, mitjançant Burgaya, però un altre gol culer –aquest, de Raúl Marín– ha posat l’1-3 abans de la mitja part.

A la represa la dosi d’espectacle ha pujat. En no haver-hi res en joc tots dos equips han ofert un partit obert, amb oportunitats a totes dues porteries. Així, ha estat comprensible que anessin caient els gols un rere l’altre. Pablo Álvarez ha fet el seu segon i tercer gol per passar de l’1-3 a l’1-5, abans que Cristian Rodríguez tornés a retallar distàncies a un quart d’hora per al final.

El tram final de partit ha tingut Pablo Álvarez un altre cop com a protagonista. Després del 2-6, obra de Torra, el ‘7’ blaugrana esperava al mig de la pista mentre l’equip defensava amb només tres homes i el porter Sergi Fernández. L’experiment ha donat els seus fruits i Pablo Álvarez ha pogut signar dos gols més, que l’han convertit en el Pitxitxi de la competició, amb 56 gols.

CP Vic: Grau, Ordeig, Bancells, Rocasalbas, Cristian Rodríguez (cinc inicial), Molera, Bartrés i Font

FC Barcelona: Sergi Fernández, Reynaldo García, Matías Pascual, Marc Gual, Pablo Álvarez (cinc inicial), Raúl Marín, Marc Torra, Panadero i Barroso

Gols: 0-1, Matías Pascual (min 5); 0-2, Pablo Álvarez (min 9); 1-2, Burgaya (min 22); 1-3, Raúl Marín (min 25); 1-4, Pablo Álvarez (min 30); 1-5, Pablo Álvarez (min 32); 2-5, Cristian Rodríguez (min 34); 2-6, Marc Torra (min 41); 2-7, Pablo Álvarez (min 47); 2-8, Pablo Álvarez (min 48)

Àrbitres: Garcia i Garmendia