dijous, 31 de juliol del 2014

JA S´HA FET EL SORTEIG !!

Aquesta tarda ha tingut lloc el sorteig dels calendaris de l'OK Lliga, l'OK Lliga Femenina i la Primera Divisió Nacional d'hoquei sobre patins, així com el de la Supercopa d'Espanya. L'acte ha tingut lloc a l'auditori del Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona i ha comptat amb la presència dels dirigents de la majoria dels clubs que competiran la pròxima temporada a la categoria nacional.

L'acte ha començat amb el sorteig de la Supercopa d'Espanya, en què els aparellaments han estat Moritz Vendrell - Coinasa Liceo i Reus Deportiu - FC Bacelona. Aquesta competició es disputarà el cap de setmana del 13 i 14 de setembre a Reus. Seguidament s'ha sortejat la Primera Divisió, per, posteriorment, esquivar l'OK Lliga Femenina.

Finalment, ha arribat el torn de l'OK Lliga, que com en els darrers anys s'ha sortejat de forma dirigida de tal manera que els primers quatre classificats de la passada temporada s'enfronten en les últimes cinc jornades de la propera. D'aquesta manera, el FC Barcelona acabarà la competició a la pista del CH Mataró, mentre que el Coinasa Liceo visitarà la pita del CP Vic. Campió i subcampió s'enfrontaran a quatre jornades del final, l'anada el 6 de desembre a la Corunya i la volta l'11 d'abril al Palau Blaugrana.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com