dimecres, 17 de setembre del 2014

ENTREVISTA A FERRAN PUJALTE

 Ferran Pujalte,entrenador del Club Patí Vic ens parla de la temporada que aquest cap de setmana comença.



*Com ha anat la pretemporada?
Ha anat correctament donada les circumstancies, ja que tenim 4 jugadors amb la selecció sub20 i hem hagut d’anar combinant els entrenaments d’aquests jugadors amb la sub20 i els nostres. Per tant ha sigut una mica estranya

*Com definiries la teva plantilla?
És una combinació de la solidesa que hem tingut darrerament com a estructura d’equip, amb la gent més veterana i més experta, i molt aire nou amb aquesta gent jove que hem incorporat a l’equip. Som un equip que té potencial, on els joves tenen molt de talent individual. Crec que farem un bon hoquei, però espero no pagar el peatge de tenir menys experiència que els altres anys.

*Quina oklliga t’esperes?
A priori sempre veus que hi han uns equips favorits que lluitaran pel títol, i uns altres que pensem a curt termini i mirem de treballar bé per mirar de ser sòlits durant la competició i veure fins on podem arribar. Crec que aquest serà el paper del Vic i més pensant que hem incorporat gent molt jove, ja que tenim la meitat de l’equip amb 19 anys o menys, això ja parla del fet que hem de ser cautes amb els objectius, però tampoc ens posem límits, això ho faran els rivals.

*Quin objectiu us marqueu?
Volem entrar a la Copa del Rei, volem progressar a la lliga europea, ja que ens ha tocat un grup complicat amb el campió de Portugal i el Breganze italià que s’ha reforçat molt per lluitar pel títol. Però tenim il·lusió de tirar endavant i mirar si som capaços de classificar-nos. A la oklliga volem ser regulars i si podem, com l’any passat, estar al grup de davant, perfecte.

 *Un missatge que li vulguis transmetre a la vostra afició?
Que més que mai necessitem el seu suport, ja que tenim molta gent jove, que segurament tindrem moment difícils i evidentment necessitem que estiguin al nostre costat. Com a equip tenim potencial, però sense el suport de la nostra gent ens quedem coixos.


 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com