diumenge, 21 de setembre del 2014

UN PUNT EM GUST DE VICTÒRIA !!

Els vigatans que es van desplaçar a Galícia per jugar a la pista del Cerceda, van empatar a dos gols després de remuntar el partit. Els locals van avançar-se a l’electrònic al minut 11 gràcies a un gol de Pablo Fernández mentre que 3 minuts més tard va ser Gonzalo Pérez qui va aconseguir superar la porteria de Carles Grau.

No va ser fins a la segona part que van arribar els gols del Vic. Primer va marcar David Torres de falta directa i després el capità Titi Roca que va empatar el partit.

CLUB PATÍN CERCEDA : Martín Rodríguez / Joan Grasas © / Peli Fernández / Juan Fariza / Jacobo Mantiñán / - ei. Gonzalo Pérez / Pablo Togores /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells © / Ferran Font / Cristian Rodríguez / - ei. Titi Roca © / Roger Presas / Jordi Burgaya / David Torres /

Gols: Peli Fernández Minut 12:00 : 1- 0 / Gonzalo Pérez Minut 15:00 : 2- 0 / David Torres Minut 34:00 : 2- 1 / Titi Roca © Minut 43:00 : 2- 2 /

Arbitres:R. Fernández (T. Gal.) i M. Díaz (T. Ast.) .

Tarjetes Blaves CLUB PATÍN CERCEDA : Gonzalo Pérez /