dimecres, 1 d’octubre del 2014

EL BON JOC DÓNA 3 PUNTS AL CP VIC !!

El Club Patí Vic va superar el Noia, que acabava de guanyar la Copa Continental al passat cap de setmana.

Els homes de Ferran Pujalte van derrotar el Noia Freixenet, recent campió de la Copa Continental, i es manté invicte en l'Ok Lliga.

El Vic no es va avançar en el mercador fins que quedava poc per la mitja part. Els de Ferran López van aguantar fins ven entrada a la segona part, però els osonecs van sabersentenciar quan els visitants es van acostar fins a un perillós 2-1.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / David Torres / - ei. Cristian Rodríguez / Ferran Font / Jordi Burgaya /

CE NOIA-Freixenet: Luis Gil / Aleix Esteller / Francesc Bargalló / Eloi Albesa / Francesc Gil / - ei. Jordi del Amor © / Borja Ferrer /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 22:20 : 1- 0 / Titi Roca © Minut 33:58 : 2- 0 / Jordi del Amor © Minut 34:21 : 2- 1 / Titi Roca © Minut 38:56 : 3- 1 / Ferran Font Minut 46:58 : 4- 1 /

Arbitres:F. García (T. Gal.) i O. Valverde (T. Cat.)