dimarts, 28 d’octubre del 2014

ORGULLÓS DE SER DEL VIC !!

El duel va ser intens i incert i qualsevol dels dos conjunt se l'hauria pogut endur. En definitiva, el derbi osonenc no va decebre i es va saldar amb un d'aquells partits que fan afició. El Vic, encara invicte, es va avançar, el Voltregà va replicar i hauria pogut guanyar fins que la bola aturada va decidir un partit en què tots dos porters van oferir un rendiment espectacular.

La primera part va ser molt intensa, tot i que en el primer tram els de Ferran Pujalte  van marcar obre de Cristian Rodríguez va empènyer des del segon pal un tret de Romà Bancells– i hauria pogut fer més sang. Roger Torelló, el porter local, però, va estar molt segur. A poc a poc, el Club Patí Voltregà va entrar en la dinàmica del joc i també va obligar Carles Grau a lluir-se. De fet, els dos porter van jugar a un gran nivell.

En l'últim minut, el local Grau va enviar la bola al pal en un contraatac i Àlex Rodríguez també va tenir l'empat a l'abast en la directa producte de la desena del Vic, però el porter vigatà Carles Grau va aturar la bola.

El joc va ser una mica més pausat en el segon temps. RogernTorelló va fer una gran aturada en una triangulació del Vic i, els locals, entonats, van empatar en una gran acció. Armengol va servir la bola sense que toqués a terra a Vargas des de darrere de la porteria i aquest va engaltar l'empat (1-1). Els locals van tenir ocasions per vèncer però de nou el porter Vigatà Carles Grau va resistir. Mia Ordeig va enviar al pal una directa (39') –10a del Voltregà– i, en el minut següent, en 15a del Vic, Dani Rodríguez tampoc no va batre Grau.

Però una falta directa transformada pel jove del planter del Vic Ferran Font –17 anys– en el minut 48 va decidir el partit.

CP VOLTREGÀ: Torelló, Armengol, Dani Rodríguez, Vargas i Alex Rodríguez -equip inicial-; Grau, Tirso i Anguita.

CP VIC: Grau, Roca, Ordeig, Bancells i Cristian Rodríguez -equip inicial-; Torres, Burgaya, Font i Presas.

GOLS: 0-1 (2') Cristian Rodríguez. 1-1 (37') Vargas. 1-2 (48') Font, de falta directa.

ÀRBITRES: Sandoval i I. González molt malament.

FALTES: 16 el Voltregà i 19 el Vic.