dissabte, 29 de novembre del 2014

1ERA DERROTA !!

El Club Patí Vic va perdre ahir la condició d'invicte d'aquesta temporada a la complicada pista de l'Alcoi, conjunt que, a diferència de les seves últimes aparicions en l'OK Lliga, està fent els deures i aspira fins i tot a jugar la copa. El cert és que el conjunt de Ferran Pujalte va anar sempre a remolc dels alcoians, que van sumar el cinquè triomf de la temporada.

Ferran Formatjé, que està vivint un inici de curs pletòric que contrasta amb el seu rendiment en la seva darrera etapa al Blanes, va marcar dos gols seguit tot just arrencar (6' i 7') que van deixar veritablement estabornit el Vic davant del deliri de l'afició local. El Vigatants van reaccionar a l'inici del segon temps amb un gol del jove Ferran Font, però l'Alcoi va tornar a situar el seu avantatge en dos gols en una acció de Pere Cañellas (3-1) només un minut més tard. La inspiració del jove Ferran Font, però, va permetre ressituar de nou el Vic en el partit amb un segon gol (3-2) que feia mantenir esperances als osonencs.

Però el conjunt de Diego Mir no estava disposat a deixar escapar la seva oportunitat de tenir encara més notorietat en la present OK Lliga, i Cesar Candanedo i Marc Figa van situar una diferència gairebé insalvable de tres gols (5-2). Titi Roca va fer el tercer dels osonencs quan encara hi havia temps material per al miracle, però l'Alcoi va defensar el resultat amb encert. En l'últim minut, David Torres, heroi contra el Lleida amb 4 gols, no va transformar una directa arran de la desena d'equip dels locals. En el 44, però, Carles Grau li havia aturat a Ferran Formatjé la directa de l'Alcoi.

ENRILE PAS ALCOY: Marc Grau / Marc Formatjé / Pere Cañellas © / David Aguilar / Marc Figa / - ei. Jaume Arxé / Cesar Candanedo / Carlos Pérez /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Roger Presas / David Torres / Jordi Burgaya / Ferran Font /

Gols: Marc Formatjé Minut 06:15 : 1- 0 / Marc Formatjé Minut 07:45 : 2- 0 / Ferran Font Minut 30:53 : 2- 1 / Pere Cañellas © Minut 31:36 : 3- 1 / Ferran Font Minut 33:24 : 3- 2 / Cesar Candanedo Minut 39:58 : 4- 2 / Marc Figa Minut 43:47 : 5- 2 / Titi Roca © Minut 44:20 : 5- 3 /

Arbitres:J.A. Ribó i X. Galán (T. Cat.) .

Faltes: 10 per l'Alcoi i 11 pel Vic,