dimecres, 12 de novembre del 2014

SEGUEIX LA RATXA DEL CP VIC !!

El Club Patí Vic va aconseguir ahir amb solvència i relativa facilitat contra el Moritz Vendrell la sisena victòria del campionat en el partit ajornat corresponent a la quarta jornada de l'Ok Lliga.

Els homes que entrena Ferran Pujalte es mantén invictes i es confirma com la gran alternativa al Barça i el Liceo en aquesta arrencada de la competició.

El Moritz Vendrell venia de fer un bon partit en el derbi contra el Calafell i va resistir prou bé en el primer temps (1-0), en el qual el Vic es va avançar amb un gol de penal de Romà Bancells, però va claudicar en la segona part.

El gol que va marcar tot just arrencar el segon temps David Torres (2-0) va fer mal als visitants i va acabar d'empènyer els locals cap a la victòria. Els joves jugadors del Vic van tenir una incidència destacada en el triomf dels locals, amb dos gols de Dava, un de Jordi  Burgaya, un deFerran Font i un de Roger Presas, i confirmen els osonencs com un dels conjunts amb una millor rotació de banqueta del campionat.

L´entranador del Vic Ferran Pujalte ens deia al final del partit "Guanyar a casa sempre és molt important" i també destacava que "Pels jugadors sí que és molt important marcar gols".

Ara els de Pujalte estan amb un tercer lloc a la Classificació a 4 punts del primer el F.C.Barcelona i a un punt del Liceo de la Corunya.

Els Vigatants jugaran el proper dissabte a la pista del Tordera que només a sumat una victòria dels vuit partits d´aquesta Ok Lliga14/15.

CP VIC: Grau, Roca, Ordeig, Bancells i Cristian Rodríguez -equip inicial-; Font, Presas, Torres i Burgaya.
 

MORITZ VENDRELL: Fox, Miras, Creus, Jordi Ferrer i Lluís Ferrer -equip inicial-; Mitjans, Martínez i Cid.
 

GOLS: 1-0 (17') Bancells, de penal. 2-0 (25') Torres. 3-0 (31') Burgaya. 4-0 (34') Torres. 5-0 (37') Bancells. 5-1 (45') Miras. 6-1 (46') Presas. 7-1 (47') Font.
 

ÀRBITRES: Tavera i López Leyton.
 

FALTES: 8 el Vic i 9 el Moritz Vendrell.




 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com