dissabte, 15 de novembre del 2014

GOLS I MÉS GOLS !!

El Club Patí Vic es va exhibir a la pista del Tordera i amb un equip amb molta joventut va brillar en la segona meitat.

Els torderencs van estar dins del partit en el primer temps i van tenir les seves ocasions, però el porter visitant Carles Grau va estar molt encetat. En la segona meitat els maresmencs es van situar amb un l'1-2, però un nou gol del Vigitants en el minut següent va trencar el partit i no van deixar que els locals culminessin la reacció. 

A partir d'aquí els osonencs van mostrar un gran nivell de joc, van superar un cop i un altre el Tordera i van anar ampliant el seu avantatge fins a la golejada.

Amb aquesta victòria els de Ferran Pujalte seguixen una jornada més invictes amb 8 victòries,2 empats i encara no a encaixat cap derrota.

CP TORDERA: Jordi López, Aldrich, Bernabé Garcia, Martos i Castañé –equip inicial–; Grima, Marc Serra, Manel Garcia i Cuenca.
 

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Presas, Ferran Font, Jordi Burgaya i Torras.
 

GOLS: 0-1 (2') Bancells. 0-2 (32') Ferran Font, de falta directa. 1-2 (32') Bernabé Garcia, de penal. 1-3 (33') Ordeig, de penal. 1-4 (35') Titi Roca. 1-5 (37') Ordeig, de penal. 1-6 (39') Titi Roca. 1-7 (43') Cristian Rodríguez. 1-8 (46') Ferran Font.
 

ÀRBITRES: I. López i Garmendia.
 

FALTES: 16 del Tordera i 13 del Vic.

 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com