dissabte, 22 de novembre del 2014

PEU I MIG ELS QUARTS !!

El Club Patí Vic va vèncer el Valongo (3-2) en un partit dels que fan afició i se situa amb peu i mig als quarts de final de la lliga europea. Enguany els de Ferran Pujalte continuen imbatuts i amb una confiança que els fa defensar amb seguretat i atacar amb fluïdesa i varietat de recursos. Al minut 7 el Vic perdia Ordeig per lesió, però va ser molt ben substituït per Jordi Burgaya. Al minut 11 Roca va veure la blava, però Carles Grau, esplèndid i molt segur tot el partit, va aturar el penal, el rebuig i una bola a la línia de gol en una triangulació posterior. Al minut 13 Jordi  Burgaya va obrir el partit amb un golàs. Amb el Vic en inferioritat, es va aturar darrere la porteria, en va sortir, es va desfer de 3 rivals i va batre Domingos Pinho. El Vigatans haurian pogut fer més gols, però va arribar al descans amb l'1-0.

A la segona part Ferran Font va tenir una directa per blava a Araujo, i Romà  Bancells i el jove Roger Presas van fer dos pals. El Vic no era capaç de sentenciar i el Valongo s'envalentia. Quan faltaven 10 minuts per al final el Vic va ser més llest i va treure ràpidament una bola que havia sortit fora i els portuguesos creien seva. David Torres, tot sol, va fer el segon. Al minut 43 Azevedo va fer el 2-1 en un contraatac. Font no va poder marcar en la directa per acumulació al 45, però Torres va rematar de volea una bola que Titi Roca li va posar en safata al minut 46.30. Semblava la sentència, però un error de Romà Bancells en la sortida de bola va fer que Nuno Rodrigues fes el 3-2. Fins al final, el Vic va patir de valent, sobretot quan faltaven 5 segons per al final, quan els àrbitres assenyalaven una dubtosa desena falta al Vic. I un dels millors porters Carles Grau la va aturar i va fer embogir l'Olímpic de Vic.

CP VIC: Carles Grau, Mia Ordeig, Titi Roca, Cristian Rodríguez i Romà Bancells –equip inicial–; Jordi Burgaya, David Torres, Ferran Font i Roger Presas.

AD VALONGO: Domingos Pinho, Joao Silva, Hugo Azevedo, Henrique Magalhaes i Telmo Pinto –equip inicial–; Nuno Araujo, Gonçalo Suissas, Nuno Rodrigues i Álvaro Morais.

GOLS: 1-0 (13') Burgaya. 2-0 (40') Torres. 2-1 (43') Hugo Azevedo. 3-1 (47') Torres. 3-2 (47') Nuno Rodrigues.

ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia).Blava a Titi Roca i a Nuno Araujo.

FALTES: 10 del Vic i 10 del Valongo.