dilluns, 3 de novembre del 2014

UN PUNT QUÈ PODIEN HAVER ESTAT TRES !!

 El Club Patí Vic va deixar escapar una bona oportunitat a la pista del Breganze d'aconseguir una important victòria i es va haver de conformar amb un empat que va arribar de falta directa i a pocs segons del final. A més, el 3-3 definitiu el va aconseguir el català Jordi Adroher, un exjugador del conjunt osonenc.

Tot i l'empat, el Vic ocupa la primera posició del seu grup, empatat a punts amb el rival d'ahir.

Els osonencs van avançar-se en el resultat en els primers minuts i en la primera meitat van incrementar l'avantatge. Cristian Rodríguez va fer els dos gols. En l'inici de la segona meitat, Titi Roca va fer el tercer, i van tenir més ocasions, ja que van desaprofitar una falta directa.

 El Breganze va reaccionar en el tram final del partit i a poc a poc va reduir el desavantatge fins a empatar en els darrers segons.

 BREGANZE: Gnata, De Oro, Mattia Cocco, Sergio Silva i Adroher –equip inicial–; Dal Santo, Claudio Lopes i Giulio Cocco.
 

CP VIC: Carles Grau, Mia Ordeig, Titi Roca, Romà Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Ferran Font i David Torres.
 

GOLS: 0-1 (3') Cristian Rodríguez. 0-2 (13') Cristian Rodríguez. 0-3 (32') Titi Roca. 1-3 (39') Mattia Cocco. 2-3 (46') Mattia Cocco. 3-3 (50') Adroher.
 

ÀRBITRES: Rainha i Torres (Portugal).
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com