diumenge, 14 de desembre del 2014

A QUARTS PER LA PORTA GRAN !!

El CP Vic va fer un gran partit a Portugal i es va classificar per als quarts de final de la lliga europea per la porta gran en golejar el campió de la lliga portuguesa. L'altre resultat del seu grup també el va afavorir i, ara, s'haurà de jugar la primera posició del grup B amb el Breganze italià. Els osonencs van sortir molt centrats a la pista de Mealhada on es va jugar el partit. El Valongo no va jugar al seu pavelló, ja que està sancionat amb el tancament de la seva pista per un partit a Europa. Tres gols en els primers deu minuts van posar l'enfrontament molt favorable al Vic, i el gol dels locals abans del descans no els va inquietar. Després de la represa, pràcticament, es va repetir la mateixa història i tres gols més van situar el marcador en un clar i gairebé definitiu 1-6. La reacció del Valongo no va portar enlloc i els jugadors del Vic van saber incrementar el seu avantatge en els darrers minuts del partit.

VALONGO: Pinho, Azevedo, Suissas, Souto i Nuno Rodrigues –equip inicial–; Morais, Pinto, Araújo i Magalhaes.

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Presas, Torres, Burgaya i Font.

GOLS: 0-1 Bancells. 0-2 Bancells. 0-3 Ordeig. 1-3 Araújo (descans). 1-4 Titi Roca. 1-5 Ordeig. 1-6 Bancells. 2-6 Morais. 3-6 Araújo. 3-7 Bancells. 3-8 Font.

ÀRBITRES: M. Galoppi i F. Ferrari (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Nuno Rodrigues i Suissas.

Els Vigatants ja son a quarts de la Champions !!