diumenge, 11 de gener del 2015

EMPAT UN PARTIT QUE EL TENIA GUANYAT !!

El Club Patí Vic va cedir un empat a casa contra el Cerceda en un partit que dominava per 3 a 1 a poc del final.

Els Vigatants es van avançar en la primera meitat amb un 3-1, però en la segona part no van poder concretar les nombroses ocasions de parill i això ho va aprofitar el Cerdeda per empatar el partit en l'últim minut.

CP VIC: Carles Grau, Mia Ordeig, Romà  Bancells, Jordi Burgaya i Cristian Rodríguez. També van jugar Titi  Roca,Ferran  Font i Roger  Presas.

CERCEDA: M. Rodríguez, Grasas, Fariza, Payero i Martiñan –inicial–; G. Pérez, Peli Fernández, Togores, Pablo Fernández i Domínguez (p.s.).

GOLS: 1-0 (4') Cristian Rodríguez. 1-1 (6') Martiñan. 2-1 (11') Cristian Rodríguez. 3-1 (19') Roca. 3-2 (48') Payero. 3-3 (50') Togores.

ÀRBITRES: Garmendia i Burgos. Blava a Burgaya

FALTES: 9 del Vic i 10 del Cerceda.