diumenge, 25 de gener del 2015

EL VIC COMPELIX I SUMA UNA VICTÒRIA MES !!

El Vic va patir de valent per derrotar el Mataró. El conjunt maresmenc es va sobreposar al 3-1 i va disposar d'una falta directa per empatar en el 48' que Grau va aturar a Martí Casas. En l'acció posterior, el jugador local Ferran Font va enviar al pal un penal comès per Marc Povedano.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Burgaya / David Torres / Ferran Font /

Mis Iberica C.H. MATARO: Jordi Esteve / Aniol Mangas / Eric Florenza © / Marc Povedano / Martí Casas / - ei. Marçal Oliana / Oriol Parera / Eric Serra /

Gols: Martí Casas Minut 05:29 : 0- 1 / Romà Bancells Minut 11:10 : 1- 1 / Jordi Burgaya Minut 21:51 : 2- 1 / Mia Ordeig Minut 23:14 : 3- 1 / Aniol Mangas Minut 28:57 : 3- 2 / Eric Florenza © Minut 30:45 : 3- 3 / Cristian Rodríguez Minut 35:15 : 4- 3 /

Arbitres:A. Gómez i A. López (T. Cat.) .