diumenge, 4 de gener del 2015

MAL INICI DEL 2015 !!

S'enfrontaven a Riazor el segon i tercer classificats de l'OK Lliga, tot feia presagiar un bon partit d'hoquei sobre patins i així va ser.

Els visitants, molt ben dirigits des de la banqueta per Fernando Pujalte, que va ser un excel·lent jugador de Liceu, van plantejar d'inici una defensa molt ordenada que se li va entravessar als verdiblancos. La idea no hagués estat dolenta sinó fos perquè aquesta temporada un jugador del Liceu sembla haver estat tocat per algun angel capritxós i això li permet estar encertat en gairebé tot el que fa. Parlo de Josep Lamas, autor de tres dels gols del seu equip en la nit d'avui, gols que a més arriben en moments importants. Josep va obrir la llauna del Vic agafant una bola a l'àrea que va entrar a la meta de Carles Grau després de colpejar el pal i el cos del propi porter. L'altre encertat de la nit va ser Pau Bargalló, qui quatre minuts després va fer el segon gol aprofitant un dels pocs desajustos defensius del Vic, va rebre la bola a la zona dreta d'atac i abans que David Torres pogués tancar l'angle de tir va enganxar un tret fortíssim que es va colar enganxat al pal alt de la porteria del Vic. el 2-0 era un bon resultat però insuficient perquè a falta de 5 minuts Meva Ordeig va fer un gol que va portar al pavelló els dubtes i el record del que ha passat la passada temporada quan els catalans es van imposar al feu corunyès.

No obstant això aquesta vegada no s'anava a repetir la història. Va caldre esperar als sis minuts de la segona part quan de nou un increïble Josep Lamas va entrar amb molta habilitat a l'àrea visitant i va aconseguir batre Carles Grau després d'un terrible escorç. Era el 3 -1 i les coses es començaven a veure d'una altra manera entre els aficionats locals. L'optimisme va augmentar quan, per suposat una altra vegada Josep Lamas col·locava el 4-1 transformant molt una falta directa. Faltaven 11 minuts i tot semblava ben encarrilat, més encara quan Pau Bargalló va robar la bola en una posició defensiva avançada i com una exhalació es va anar només cap a la porteria contrària i va fer el 5-1. Van seguir uns minuts amb un Liceu molt tranquil mentre el Vic atacava a la desesperada però veia com els seus intents eren desbaratats per un encertat Valentí Grimalt. A falta de poc més d'un minut van aconseguir els lleons de Vic reduir distàncies quan Ferrant Font transformar una falta directa. L'última alegria de la nit la va donar Cèsar Carballeira en fer el sisè i definitiu gol amb un xut fort i ras que es va colar per sota dels patins de Grau.

COINASA LICEO: Grimalt, Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló i Toni Pérez –equip inicial–; Vives, Pau Bargalló, Carballeira, Candamio i Shedha.

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Torres, Font, Burgaya i Serra.

GOLS: 1-0 (8') Josep Lamas. 2-0 (12') Pau Bargalló. 2-1 (20') Ordeig. 3-1 (31') Josep Lamas. 4-1 (39') Josep Lamas, de falta directa. 5-1 (43') Pau Bargalló. 5-2 (49') Font, de falta directa. 6-2 (49') Carballeira.

ÀRBITRES: Díaz i Pico. Blava a Cristian Rodríguez.

FALTES: 15 del Liceo i 18 del Vic.