dimecres, 14 de gener del 2015

REMUNTADA DE CAMPIÓ !!

El Noia va perdre de manera increïble un partit que guanyava per 3-0 en el minut 31. El Vic va marcar tot seguit i desprès va empatar quan faltaven cinc minuts. Quan faltaven deu segons per acabar el Noia va tenir una clara ocasió per avançar-se i en el contraatac el Vic va marcar (3-4). El Noia va fer sortir cinc homes de camp i el Vic va fer el cinquè en el darrer segon.

NOIA: L. Gil, Esteller, Bargalló, Albesa i Ferrer –inicial, Del Amor i F. Gil.

VIC: Grau, Ordeig, Roca, Bancells i Rodríguez –inicial–, Font, Torras, Presas i Burgaya.

GOLS: 1-0 (11') Esteller. 2-0 (22') F. Gil. 3-0 (31') Ferrer. 3-1 (31') Rodríguez. 3-2 (40') Roca. 3-3 (45') Ordeig. 3-4 (50') Rodríguez. 3-5 (50') Font.

ÀRBITRES: Melero i Galán.

FALTES: 7 del Noia i 9 del Vic.