dimecres, 11 de febrer del 2015

EL CLUB PATÍ VIC SEGUEIX INVICTE A CASA !!

El Club Patí Vic va derrotar fàcilment el Calafell en el partit que tancava la 20a jornada de l'OK Lliga, i segueix invicte al seu pavelló en els deu partits que hi ha disputat. Els penedesencs no van trencar la ratxa negativa i ja fa set partits que no guanyen, tot i que els darrers quatre han estat contra els grans de la lliga.

Els osonencs van sortir molt centrats i es van posar en avantatge ràpidament. Ordeig va transformar un penal protestat pels visitants i Titi Roca va fer el 2-0 tres minuts després. Els locals van tenir ocasions i, fins i tot, van desaprofitar un penal en aquesta primera meitat. En els primers minuts de la segona part, els osonencs van ampliar el marge amb un gol de Torres.

El Calafell, al qual li va costar superar la bona defensa local, va marcar gràcies a Rosa, que feia poc havia desaprofitat un penal. Uns segons després, però, Presas va situar el 4-1 en el marcador i va trencar les poques esperances que tenien els visitants d'intentar entrar de nou en el partit.

El Vic estava dominant completament el matx i el Calafell desaprofitava les poques ocasions de perill que tenia, com una falta directa. A un minut i mig del final, Burgaya va completar la golejada marcant el 5-1.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Burgaya / Roger Presas / David Torres / Ferran Font /

C.P. CALAFELL Tot l´Any: David Arellano / Sergi Romeu © / Jordi Gabarra / Gerard Vergés / Pol Galbas / - ei. Ferran Rosa / Marc Vergés / Pol Pàmies / Oriol Palau /

Gols: Mia Ordeig Minut 09:35 : 1- 0 / Titi Roca © Minut 12:26 : 2- 0 / David Torres Minut 26:15 : 3- 0 / Ferran Rosa Minut 32:05 : 3- 1 / Roger Presas Minut 32:16 : 4- 1 / Jordi Burgaya Minut 48:30 : 5- 1 /

Arbitres:J. Gómez (T. Cat.) i G. Sandoval (T. Mad.) .