dilluns, 2 de febrer del 2015

EL VENDRELL A LA COPA DEL REI 2015


Aquest matí a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes, ha tingut lloc el sorteig de la Copa 2015 d’hoquei patins, que tindrà lloc entre els dies 26 de febrer i 1 de març.


El quadre ha deixat un emparellament als quarts de final entre el Club Patí Vic i el Moritz Vendrell, el vigent campió de la competició. En cas que els homes de Ferran Pujalte superessin els vendellencs, el seu rival a semifinals sortiria del derbi gallec entre el HC Liceo i el Cerceda. Els precedents d’aquesta temporada entre vigatans i vendrellencs han acabat amb una victòria per a cada equip, un 7-1 a favor dels vigatans a la primera volta i un 3-2 a favor dels vendrellencs a la segona volta.


A l’altre cantó del quadre, el sorteig ha deparat dues eliminatòries de quarts entre el Reus Deportiu-CP Voltregà i el Barcelona-Alcoi, aquest últim com equip revelació de la primera volta de la lliga. D’aquesta manera, Vic i Voltregà, es podrien trobar en una final osonenca.



La data dels partits de quarts, a falta de confirmar l’hora, és la següent: CP Vic-Vendrell i HC Liceo-Cerceda (26/02), Reus Deportiu-Voltregà i Barcelona-Alcoi (27/02). Les semifinals es jugaran el dia 28 de febrer i la final el primer dia de març.

El quadre de la Copa del Rei 2015


 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com