diumenge, 8 de febrer del 2015

OBJECTIU COMPLERT !!

El club Patí Vic va arrodonir ahir la seva gran primera fase amb un triomf contra el Breganze que li va atorgar la primera posició final del grup B i que l'emparella en els quarts de final contra el Liceo, un rival molt dur, amb el teòric avantatge de jugar la tornada a casa. El duel suposava el retorn de Guillem Cabestany a una pista de l'Ok Lliga i la reedició de l'enfrontament europeu contra el tècnic local Ferran Pujalte després de la final de la CERS del 2013 guanyada pel Moritz Vendrell.

El Vigatants van  anar per feina i en el minut 12 ja dominava per 2-0 amb els gols dels pesos pesants Roca i Rodríguez. El conjunt italià va reduir diferències amb un gol de Lopes. En el minut 32, Bancells va veure la blava i Grau va respondre aturant la falta directa corresponent a Adroher, una jugada clau que va permetre als locals no complicar-se la vida.

Els italians van aguantar els últims cinc minuts amb 9 faltes i no van cometre la desena, però el Vic va mantenir ben tancada al seva porteria i ja en va fer prou per segellar el seu èxit.

CLUB PATÍ VIC:  Carles Grau, Titi Roca, Mia  Ordeig,Romà  Bancells i Cristian Rodríguez. També van jugar Ferran  Font, Jordi Burgaya,  David Torres i Roger Presas.

BREGANZE: Gnata, De Oro, Silva, Lopes i Adroher. També van jugar  Dal Santo i Compagno.

GOLS: 1-0 (7') Titi Roca. 2-0 (12') Cristian Rodríguez. 2-1 (30') Lopes. .

ÀRBITRES: J. Pinto i J. Pinto (Portugal). Blava a Bancells, del Vic.

FALTES: 6 el Vic i 9 el Breganze