dissabte, 14 de febrer del 2015

VICTÒRIA A VILAFRANCA !!

El Club Pati Vic va fer un molt bon partit ahir a Vilafranca, es va mostrar elèctric i molt ràpids en atac, i va golejar un dèbil Vilafranca. Els Vigatans van ser molt superiors i van agafar al contratac els locals en diverses ocasions.

El Vilafranca van estar bé en la primera meitat i va aguantar fins al 2-3 de la segona part,però una errada en la porteria va permetre als osonencs començar a distanciar-se definitivament en el marcador.

Ara el proper partit els de Ferran Pujalte rebran a l'Olímpic al Voltregà q ahir va empatar a 4 amb el Liceo de la Corunya.


Club Patí VILAFRANCA CAPITAL DEL VI: Camps, Rocasalbas, Galán, Rubén Fernández i Caldú. També van jugar Navarro, Vázquez i Esteva.

CP VIC: Carles Grau,Romà Bancells, Mia Ordeig, Titi Roca i Cristian Rodríguez. També van jugar Ferran Font, David Torras, Jordi Burgaya i  Roger Presas.


GOLS: 0-1 (5') Ordeig, penal. 
         0-2 (8') Roca. 
         1-2 (14') Galán. 
         1-3 (14') Ordeig. 
         2-3 (30') Galán.
         2-4 (32)Cristian Rodríguez 
         2-5 (34') Bancells. 
         2-6 (43') Bancells. 
         2-7 (48') Presas, penal

ÀRBITRES: Valverde i Burgos.


FALTES: 12 Club Patí del Vilafranca i 9 Club Patí Vic.


   
  
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com