dissabte, 31 d’octubre del 2015

LA SUPERCOPA D' ESPANYA NO PODRÀ SER VIGATANA !!

El Vic va perdre ahir contra el Liceo en la tanda de penals la segona semifinal de la supercopa després d'un duel aferrissat i polèmic en què els gallecs van remuntar reiteradament i van forçar la pròrroga impulsats pels germans Bargalló. En la tanda, Cristian i Mia Ordeig van marcar pel Vic i Jordi Bargalló, l'exjugador del Vic David Torres, que ni tan sols havia jugat, i Pau Bargalló, que va signar la sentència, van fer els gols dels visitants. El Liceo i el Barça, que va fer fora el Moritz Vendrell, repetiran la final de l'any passat a partir de les 12.30 h (Esport 3). El Vic va sortir com una piconadora i en el minut 4 ja guanyava per 2-0 gràcies als gols de Ferran Font i de Cristian Rodríguez en accions interiors. Entre el primer i el segon gols, Jordi Bargalló va estavellar la bola al pal i el seu tècnic Carlos Gil va demanar temps mort per frenar l'ímpetu dels locals. El Liceo també hauria pogut reduir en un penal (5') que Grau va aturar a Toni Pérez. L'inici del partit, doncs, va ser frenètic. Jordi Bargalló va frenar l'eufòria local amb un xut exterior des l'esquerra de l'atac del Liceo (2-1), però posteriorment va ser expulsat amb blava directa per haver protestat. El Vic va aprofitar la inferioritat per marcar el 3-1 en una acció de Mia Ordeig coronada per Font. Tot i les bones jugades de Presas, força inspirat, el fet és que el tram final del primer temps –en el qual Pujalte va donar descans a Font i Cristian–va ser per al Liceo. Carballeira, amb un gran xut per l'escaire, va escurçar distàncies (3-2). En el segon temps, Jordi Bargalló va enviar la bola al travesser i va ser objecte d'un probable penal no assenyalat. El Vic va tallar la reacció amb un gol de falta directa de Font arran de la desena falta del Liceo (4-2). El pavelló es va encendre indignat quan els àrbitres van mostrar dues blaves consecutives a Mia Ordeig per protestes. El Vic es va quedar amb només dos jugadors de pista. El Liceo va fer el 4-3 i el conjunt local en va recuperar un. Amb tres de pista, a més, va cometre la desena falta i Pau Bargalló va marcar la directa amb mestria (4-4). En un tres i no res el partit havia fet un gir radical i el Vic va haver de serrar les dents per no caure en dinàmica victimista. A 10:38 de la fi el Liceo va cometre la quinzena falta. Ferran Font, l'heroi local, s'hi va posar i el seu intent de vaselina no va trobar el fruit esperat. En el 44', però, Mia Ordeig va provocar tot sol un penal. El seu llançament directe el va aturar Malián, però Ordeig va engaltar la bola en l'aire amb una gran serenitat i va fer esclatar l'Olímpic (5-4). Jordi Bargalló va aigualir l'alegria local amb una canonada des de fora (5-5) en una jugada ben trenada. En el temps afegit, Cristian Rodríguez va provocar un penal que Martí Casas no va saber transformar (53'). Els dos porters van estar encertats i es va arribar als fatídics penals.

CP VIC: Grau, Mia Ordeig, Bancells, Cristian Rodróguez i Font –equip inicial–; Burgaya, Presas i Casas.
 
LICEO: Malián, Jordi Bargalló, Pau Bargalló, Josep Lamas i Toni Pérez –equip inicial–; Vives, Carballeira, Nacevich i Torres. 
 
GOLS: 1-0 (2') Font. 2-0 (4') Cristian Rodríguez. 2-1 (13') Jordi Bargalló. 3-1 (16') Font. 3-2 (22') Carballeira. 4-2 (28') Font, de falta directa 4-3 (32') Jordi Bargalló. 4-4 (33') Pau Bargalló. 5-4 (44') Mia Ordeig. 5-5 (47') Jordi Bargalló. 
 
Penals: van marcar Cristian i Ordeig pel Vic i Jordi Bargalló, David Torres i Pau Bargalló pel Liceo. 
 
ÀRBITRES: Fernández García i Burgos. Blava a Mia Ordeig (2) a Jordi Bargalló. 
 
FALTES: T3 el Vic i 19 el Liceo.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com