diumenge, 11 d’octubre del 2015

VICTÒRIA DELS VIGATANTS !!

Treballada victòria del Club Patí Vic, davant d'un Caldes que va aguantar tota la primera part. Els de Ferrran Pujalte van aprofitar els deu minuts per acabar el partit per sentaciar mitjançant Cristian Rodríguez l'autor dels dos gols de la victòria.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells © / Jordi Burgaya / Martí Casas / Cristian Rodríguez / - ei. Ferran Font / Roger Presas / Mia Ordeig /

RECAM LÀSER C.H. CALDES: Cesc Campor / Jacint Molera / Xavier Rovira / Alexandre Acsenci / Roger Acsensi / - ei. Humberto Mendes / Jassel Oller / Jordi Urbano © /

Gols: Martí Casas Minut 25:59 : 1- 0 / Jassel Oller Minut 37:19 : 1- 1 / Cristian Rodríguez Minut 42:08 : 2- 1 / Cristian Rodríguez Minut 43:46 : 3- 1 /

Arbitres:R. Burgos (.T. Cat.) i J. Sánchez (T. Ast.) .

Targetes Blaves: Per Jacint Molera i Jassel Oller  pel Caldes.