diumenge, 22 d’abril del 2012

LA FASE FINAL DE LA LLIGA EUROPEA SERÀ A LODI (ITÀLIA)

La CERH va anunciar divendres a la tarda la seu oficial de la Final a 8 de la Copa d'Europa. Després que sonés Lisboa com a seu molt probable, finalment ha estat la ciutat italiana de Lodi qui s'ha endut el campionat cap al seu pavelló. Així doncs, repeteix Itàlia com a país amfitrió després que fa dos anys ja es celebrés a Valdagno i fa tres a Bassano.

La Final a 8 es disputarà entre el 24 i el 27 de maig a Lodi, municipi italià situat a la Llombardia i amb uns 40.000 habitants. Els quarts de final començaran el dijous 24 de maig amb un dels encontres estrella, ja que el Reus Deportiu s'enfrontarà contra l'equip amfitrió, el Lodi, pel que s'espera una gran pressió pels reusencs. Seguidament, serà el torn del FC Barcelona i l'Oliveirense, un altre dels grans matxs d'aquesta final.

El divendres 25 de maig serà el torn del Benfica-Valdagno i tancaran els quarts el partit entre el Candelaria i el Coinasa Liceo. Tot i que no es coneixen encara els horaris, l'ordre establert dels encontres sembla que serà l'esmentat.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com