dissabte, 21 d’abril del 2012

UN EMPAT AMB GUST DE VICTÒRIA

El Roncato Patí Vic es va endur un valuós puntet del pavelló de Les Casernes davant un dels equips revelació d’aquesta temporada, el Vilanova. Els locals van demostrar precisament perquè són un dels equips més en forma de la Ok lliga i van posar en greus problemes a un Vic que va haver de remuntar tres gols a la segona part per igualar el matx i sumar un punt que els ajuda a sortir del pou.

El partit va començar amb poca intensitat i el Roncato es va fer amb el domini de la bola davant un equip local que no la demanava. Titi conduïa les possessions vigatanes a l’espera de trobar un forat en la defensa quadrada dels vilanovins que aguantava les andanades individuals d’un Lucas Ordóñez que intentava sorprendre per la banda. Tot i així, la defensa del Vilanova no cedia i els locals, en canvi, no trobaven dificultats per sorprendre al Vic al contraatac. No va ser així, però, com van aconseguir marcar, sinó en un xut llunyà de Rodríguez que Gil va desviar per obrir el marcador. Era el minut 7 i al cap de tres minuts, era Jordi Creus qui marcava el segon gol en un contraatac liderat per ell mateix.

El Roncato necessitava reaccionar i Lucas va poder reduir les distàncies abans del descans amb un penal, però el màxim golejador vigatà no va encertar en la definició i els dos equips se’n van anar als vestuaris amb el 2 a 0 a l’electrònic.

Tot just començar el segon temps, Romà Bancells va fer el 2 a 1: un gol que va tornar a posar al Vic en el partit i que va fer patir a un Vilanova menys convençut d’endur-se els tres punts.  La inseguretat local es va veure reflectida amb la major facilitat amb què els vigatans aconseguien colar-se davant Lluís Gil, el porter vilanoví, que va haver d’esplaiar-se en tres ocasions molt clares per evitar l’empat visitant. Eren, doncs, els millors moments del Roncato, però l’hoquei tampoc i és just i amb un xut llunyà i un contraatac el Vilanova es va posar amb tres gols per davant en el marcador (4 a 1).
Faltaven quinze minuts pel final i el Vic havia de reaccionar de nou: un altre cop Bancells es va posar l’equip a l’esquena i va reduir distàncies en el 36 i, deu minuts després, amb només 4 minuts per acabar, Borja López donava emoció al matx amb un golàs des del centre de la pista.

I finalment, el Roncato, encomanat a l’èpica, va aconseguir l’empat definitiu en l’atac i gol al que va sotmetre al Vilanova en els darrers minuts. Lucas Ordóñez va empènyer al fons de la xarxa una passada de Carbó col·locant el definitiu 4 a 4 quan quedaven 35 segons pel final del partit.

Així doncs, un autèntic partidàs d’hoquei, amb gols, emoció i qualitat que va acabar amb un empat que va resultar prou just vist el joc dels dos equips damunt la pista. Ara, el Roncato s’allunya una mica més del descens i mira de nou cap a les vuit primeres posicions.

CP VILANOVA Mopesa: Lluis Gil / Carles Rodríguez / Oscar Martínez / Francesc Gil / Manel García / - ei. Pedro González / Jordi Creus -cap /

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau / Borja López / Romà Bancells / Lucas Ordoñez / Titi Roca - cap / - ei. Miquel Masoliver / Jordi Carbó / Sergi Pla /

Gols: Francesc Gil Minut 07:32 : 1- 0 / Jordi Creus -cap Minut 10:08 : 2- 0 / Romà Bancells Minut 28:25 : 2- 1 / Jordi Creus -cap Minut 30:42 : 3- 1 / Francesc Gil Minut 34:45 : 4- 1 / Romà Bancells Minut 36:29 : 4- 2 / Borja López Minut 46:22 : 4- 3 / Lucas Ordoñez Minut 49:25 : 4- 4 /

Arbitres:J. López (AND) i G. Dapena (SAT)

Tarjetes Blaves CP VILANOVA Mopesa: Jordi Creus -cap /