dissabte, 23 de juny del 2012

EL CLUB PATÍ VIC MOU FITXA


  El Club Patí Vic ha començat a confeccionar la plantilla per la temporada que ve. Després de tancar l’any el passat cap de setmana a Maçanet, a la junta vigatana li espera un estiu molt mogut als despatxos, en què haurà de mirar d’introduir nous jugadors que supleixin les ja conegudes baixes de Lucas Ordoñez, Sergi Pla, Miquel Masoliver i Borja López. Els quatre jugadors, referents del Club Patí en els darrers anys, abandonen el club per motius diversos: Borja i Pla no van renovar contracte al no posar-se d’acord amb les condicions. Masoliver va ser rescindit per voluntat del club i Lucas ha marxat al Liceo esperançat de trobar sortides professionals més enllà de les que el Vic li podia oferir.

Tot això ha acabat portant a una buidor dins del vestuari vigatà que la junta ha mirat de solucionar amb rapidesa. El passat dimecres, el president del CP Vic ens confirmava que els fitxatges de Roger Rocasalbas, procedent de l’Igualada, i Cristian Rodríguez procedent del Vendrell, estaven ja confirmats, com tanmateix els jugadors del base Xevier Terns i Jacint Molera.

Per altra banda, el mateix president vigatà també va confirmar l’incorporació de  Ferran Pujalte com a entrenador del Vic. Després de deixar la banqueta osonenca fa quatre anys, el mític míster tornarà a peu de pista i deixarà la seva feina de comentarista a TV3.

En total, doncs, quatre noves incorporacions que miraran de reforçar a un Club Patí Vic que encara haurà de treballar molt per formar-se com a equip i afrontar l’any vinent amb ganes d’aconseguir uns títols que aquest any s’han escapat.

Ferran Pujalte a la seva 1era etapa al CP VIC
Jacint Morera en un partit dels Campionats d´Espanya.
Xavier Terns
Cristian Rodríguez quan juagava al Motriz Vendrell
Roger Rocasalbas a la seva etapa al Igualada HC

 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com