diumenge, 17 de juny del 2012

FINS LA TEMPORADA QUE VÉ !!

Al CP Vic la bona ratxa se li ha acabat en les dues darreres jornades. Després d’una temporada massa inestable, els vigatans es van assegurar la participació a la CERS fa quatre partits i en els dos últims la poca rellevància de sumar els punts ha ajudat a tancar la lliga amb dues derrotes.
L’última va ser el dissabte al camp del Maçanet. Res no feia pensar, però, que el partit pogués acabar amb el contundent 7 a 5 final, i més quan el Roncato dominava els primers compassos de partit amb un ampli marcador (1 a 4). Però el coratge i la necessitat de sumar punts per aspirar a Europa, van empènyer als locals a remuntar un partit que semblava decantat en favor de l’equip osonenc.

L’inici del matx va ser fulgurant: després d’un matiner gol de Soler, al minut 3 de partit, el Vic va empatar al 8 amb un gol de Lucas Ordóñez. Amb l’empat, els vigatans es van ficar dins del partit i van pujar les revolucions del seu joc, aconseguint remuntar el matx amb un altre gol al cap de quatre minuts. Amb el marcador capgirat, el Roncato va jugar els seus millors minuts i va ampliar l’avantatge amb dos gols seguits de Borja López que van col·locar l’1 a 4 amb el qual es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Vic va sortir a la pista massa relaxat, donant l’iniciativa a un Maçanet que va demostrar que necessitava més els punts i que va posar l’empenta necessària per remuntar l’advers resultat. Tot i això, el Roncato va aguantar bé l’avantatge fins que, al minut 28, es va quedar amb quatre homes per l’expulsió de Carbó per falta directa. Galán no va encertar a definir el llançament, però el seu equip va aprofitar la superioritat numèrica per reduir distàncies amb dos gols consecutius al minut 31 del mateix Galán.

Faltaven 19 minuts i el Vic ja podia tornar a jugar amb cinc jugadors damunt la pista del Municipal de Maçanet, però els locals havien posat la directa i van aconseguir empatar amb un gol des del mig del camp en el minut 33. L’empenta maçanenca semblava imparable i tan sols 60 segons després, els blanc-i-blaus van firmar la remuntada amb un altre gol de Galán.

Els quatre gols encaixats en sis minuts van fer mal als vigatans, però tot i això, Lucas Ordóñez va tornar a posar les taules al marcador a sis minuts pel final del partit.

En els darrers compassos de matx, els locals van fer evident la seva superioritat en el joc al contraatac i van esvair el miratge del Roncato amb dos gols que van tancar el partit amb el definitiu 7 a 5.

Una darrera derrota pels vigatans que s’acomiaden d’una temporada fluixa, massa irregular i de la que caldrà recuperar-se firmant un millor paper l’any vinent.

SHUM Grupo Maestre: Wily Domínguez / Marc Roca / Rúben Fernández / Jordi Galán / Albert Soler -cap / - ei. Joan Castañé / David Plaza / Jordi Bartres / Joan Gelma /

RONCATO PATÍ VIC: Elagi Deitg / Jacint Molera / Titi Roca - cap / Sergi Pla / Xavier Terns / - ei. Lucas Ordoñez / Borja López / Jordi Carbó / Miquel Masoliver / Carles Grau /

Gols: Albert Soler -cap Min 03:08 : 1- 0,Lucas Ordoñez Min 08:22 : 1- 1, Lucas Ordoñez. Minut10:39 : 1- 2 / Borja López Minut 16:32 : 1- 3 / Borja López Minut 17:16 : 1- 4 / Jordi Galán Minut 31:57 : 2- 4 / Jordi Galán Minut 31:50 : 3- 4 / Jordi Bartres Minut 33:41 : 4- 4 / Jordi Bartres Minut 34:30 : 5- 4 / Lucas Ordoñez Minut 44:10 : 5- 5 / Marc Roca Minut 48:51 : 6- 5 / Jordi Bartres Minut 49:36 : 7- 5 /

Arbitres:Josep Gómez i Joan Molina (CAT)

Tarjetes Blaves SHUM Grupo Maestre: Jordi Bartres /

Tarjetes Blaves RONCATO PATÍ VIC: Borja López /