dilluns, 30 de juliol del 2012

EL SORTEIG DE L'OK LLIGA,RETRANSMÈS EN DIRECTE PER INTERNET

El proper dimarts 31 de juliol tindrà lloc el sorteig del calendari de l'OK Lliga, la Primera Divisió Nacional i l'OK Lliga Femenina per a la temporada 2012-2013, i per primera vegada es podrà seguir l'acte en directe. El sorteig serà emès per Internet a través del web de la Reial Federació Espanyola de Patinatge així com pel portal d'El Mundo Deportivo www.mundodeportivo.com.

La producció de l'acte serà en HD, i es podrà seguir també per dispositius mòbils i tablets, a més de per l'ordinador gràcies al senyal facilitada per La Llucana, una empresa dedicada als serveis de Live Streaming, vídeo en directe per Internet, i on Demand. La Llucana ha facilitat els serveis de producció, connexió per Internet amb el servidor de vídeo i la difusió a tot el món mitjançant la seva Partner tecnològic, Multistream, que és qui permet la realització del streaming en multibitrate.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com