dimecres, 18 de juliol del 2012

FERRAN PUJALTE PRESENTAT


El CP Vic va presentar aquest passat dimarts al nou entrenador per la propera temporada. Feia setmanes que el secret a veu pública ja s’havia revelat, i era conegut per tothom que l’home que s’asseuria la temporada que ve a la banqueta de l’Olímpic seria Ferran Pujalte.

El míster vigatà, després d’abandonar el club durant tres anys, ha tornat a casa seva per encapçalar un projecte esportiu jove i que, afirma el mateix entrenador, “m’ha engrescat personalment”.

Enmig d’una gran expectació a la sala de premsa de l’Olímpic, Miquel Altimires va presentar a Ferran Pujalte amb paraules d’elogi i va afirmar que la seva etapa havia set la millor de la història del club. Segons el president, “el Vic ha perdut inèrcia en aquestes darreres temporades i calia un gir que fes replantejar el projecte”.

 La junta va trobar aquest gir en la figura de Pujalte, un conegut entrenador de l’Ok Lliga que després de dos anys al Barça i un com a comentarista a TV3, torna a casa “engrescat per un projecte jove que suposa un repte personal”, afirmava ell mateix.

El president deia, també, que esperen que Pujalte guanyi els títols que no va aconseguir en la seva primera etapa, però en el seu torn de paraules el nou entrenador es treia la pressió de sobre afirmant que “ara no és el moment de marcar-se objectius. Tenim un equip jove amb ganes de treballar i el que vingui ja vindrà, però ara no cal posar-se pressions innecessàries”.

Al llarg de la roda de premsa, el míster no es va estar de repetir la joventut de la plantilla tot reclamant treball i unitat al club per tirar endavant un projecte nou per a ell, “molt diferent al que vaig haver d’afrontar en la meva primera etapa en aquesta casa”, va sentenciar.

El mateix acte de presentació també va servir per conèixer els altres membres del nou cos tècnic del CP Vic i la durada del contracte de Pujalte. En el primer punt, es va saber que Gerard Pujol, Gil Pla i Jordi Boada seguirien impulsant l’equip des de la banqueta. I en el segon hi va haver més dubtes, ja que tot i que el contracte és per tres anys, el mateix entrenador va reconèixer que “les coses en aquest esport van com van. Jo em vull quedar, però m’agrada plantejar-me els projectes a mig termini”.

Abans d’acabar, el president  va donar el nom del darrer jugador que s’incorpora al Vic enguany: Francesc Campor, un porter veterà del Palau Solità i Plegamans que serà el segon de Marc Grau.   

Preguntat per aquest i altres fitxatges, Pujalte va dir que la plantilla no és curta i que hi ha fusta de sobra per començar a treballar i l'equip començarà a treballar el dia 27 d'agost.

Miquel Altimires amb Ferran Pujalte,el dia de la presentació com a nou entrenador del Club Patí vic



 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com