divendres, 8 de febrer del 2013

PARTIDÀS A SANT HIPÒLIT

Avui divendres s'obre la jornada 17 de l'OK Lliga amb dos partits força interessants, tots dos a les 9 del vespre. El primer és el derbi més tradicional de la màxima categoria, el d'Osona entre CP Voltregà i CP Vic. El Voltregà ha aconseguit dos marcadors positius fora de casa que l'han deixat novament en una zona mitja de la taula, relativament tranquil·la. El Vic continua rendabilitzant al màxim els gols com demostra el 2-1 davant el SHUM en la darrera jornada, i torna a ser el tercer classificat. La temporada passada el Vic va aconseguir un triomf 2-4 a manca de dues jornades que va deixar el Voltregà en una zona delicada perquè es va haver de jugar la permanència a una carta davant l'Alcoi.

A l'anada el Voltregà havia aconseguit un històric 1 a 6. Aquesta temporada el Vic va començar la lliga amb molt bon peu i va vèncer els de Sant Hipòlit per 3 a 0. La dinàmica que porten tots dos equips fa pensar que el d'avui pot ser un partit de força control i amb pocs gols, però en un derbi d'aquestes característiques qualsevol resultat és possible.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com