dimecres, 6 de febrer del 2013

EL CP VIC JA CONEIX EL RIVAL A LA COPA DEL REI 2O13





Aquest migdia s'ha sortejat al Teatre Campoamor d'Oviedo el quadre de competició de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins que tindrà lloc en aquesta ciutat del 28 de febrer al 3 de març. El campionat enfrontarà els vuit primers classificats a l'equador de l'OK Lliga en el denominat torneig del KO, ja que es disputa en eliminatòries a partit únic a partir dels quarts de final.

L'acte del sorteig ha estat presidit per Carmelo Paniagua, president de la RFEP, Agustí Iglesias, alcalde d'Oviedo, José Ramón Tuero, director general d'Esports del Principat d'Astúries, i Hugo Novoa, president de la Federació de Patinatge del Principat d'Astúries

  El partit més destacat dels quarts de final serà el que es jugarà a divendres entre el FC Barcelona i Igualada HC, el quart duel d'aquests dos equips en el que portem de temporada, i el tercer en només dos mesos. També en divendres es disputarà el Mopesa Vilanova-Moritz Vendrell, un interessant partit entre dos equips habituals en les últimes edicions de la Copa del Rei.

Prèviament, el dijous es disputaran els dos primers partits de la competiciónn. D'una banda, l'ICG Software Lleida - Coinasa Liceu, i de l'altra Reus Deportiu - Club Patí Vic Els horaris dels partits es confirmaran en els pròxims dies, pendents de les confirmacions de les televisions.



 
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com