diumenge, 3 de febrer del 2013

TRES PUNTS MES PELS VIGATANS !!

El conjunt de Ferran Pujalte va començar encaixant un gol, al minut 9 de penal, i va capgirar el marcador gràcies a les dianes de Jordi Carbó, al 14 de la primera part, també en une pena màxima, i de Romà Bancells, ja al segon temps. Els penals van ser la tònica del partit: en total se’n van llençar set, cinc pel Vic i dos pel Maçanet, però els dos conjunts només van ser capaços de transformar-ne un cadascun.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca -cap / Xavier Terns / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Carbó / Jacint Molera /

SHUM Grupo Maestre: Wily Domínguez / Jordi Bartres / Albert Soler -cap / Rubén Fernández / Marc Roca / - ei. Jordi Galán / Marc Navarro / David Gelmà /

Gols: Marc Roca Minut 08:52 : 0- 1 / Jordi Carbó Minut 13:39 : 1- 1 / Romà Bancells Minut 38:39 : 2- 1 /

Arbitres:Lluis Delfa i López Expósito (CAT) .