dijous, 17 d’octubre del 2013

1ERA DERROTA DE LA TEMPORADA !!

Els vigatans es van avançar al marcador al minut 5 de partit. El Vendrell abans del descans va donar la volta al marcador amb gols de Creus i Eloi Albesa, aquest últim de falta directa després que el Vic sumés la desena falta.

A la segona part, els dos equips van buscar amb insistència el gol però els dos porters van estar molt encertats. Mia Ordeig i Rocasalbas van tenir al seu estic l’opció d’empatar a pilota aturada en els últims minuts del partit. Xevi Puigbí va aturar totes les boles. El gol de la sentència del Vendrell va arribar a dos minuts del final amb una falta directa transformada per Jordi Ferrer.

Moritz C.E. VENDRELL: Xavi Puigbi / Sergi Miras / Jordi Creus / Jordi Ferrer / Angel Rodríguez / - ei. Eloi Albesa © / Lluís Ferrer / Carlos Cortijo / Eric Gual / Xus Fernández (ps) /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Mia Ordeig / Cristian Rodríguez / Titi Roca © / - ei. Jordi Bartrés / Roger Rocasalbas / Jacint Molera / Jordi Burgaya / Martí Serra (ps) /

Gols: Mia Ordeig Minut 04:26 : 0- 1 / Jordi Creus Minut 22:12 : 1- 1 / Eloi Albesa © Minut 24:16 : 2- 1 / Jordi Ferrer Minut 48:37 : 3- 1 /

Arbitres:Òscar Valverde i J. J. Prades (Fed. Catalana) .

Tarjetes Blaves CLUB PATÍ VIC: Roger Rocasalbas /