dissabte, 12 d’octubre del 2013

EL CP VIC GUANYA L´ACTUAL CAMPIÓ DE L´OK LLIGA !

Els vigatans van guanyar el Liceo per 3 gols a 2. Romà Bancells, en dues ocasions, i Jordi Bartrès van ser els golejadors locals.

Els de Ferran Pujalte guanyaven 3 a 0 al minut 6 de la segona part, però els gallecs van reaccionar amb dos gols pràcticament seguits.

El CP Vic torna a jugar demà dimarts, a la pista del Vendrell.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Roger Rocasalbas / Jordi Bartrés / Jacint Molera / Jordi Burgaya / Martí Serra (ps) /

H.C. Coinasa LICEO : Xavi Malián / Juan José López / César Carballeria / Eduad Lamas © / Toni Pérez / - ei. Alberto Bodelón / Adrián Candamio / Aitor Prada (ps) /

Gols: Romà Bancells Minut 07:00 : 1- 0 / Jordi Bartrés Minut 30:09 : 2- 0 / Romà Bancells Minut 31:24 : 3- 0 / Toni Pérez Minut 46:41 : 3- 1 / Juan José López Minut 47:34 : 3- 2 /

Arbitres:ALBERTO LOPEZ EXPOSITO I IVAN GONZALEZ GONZALEZ (Fed. Catalana)