dijous, 31 d’octubre del 2013

ARRIBA EL CLÀSSIC D'OSONA !!

Els dos equips hi arriben després de fer un bon inici a la competició i tots dos esperen sumar els 3 punts per seguir mirant amunt. El partit començarà a dos quarts de 8 del vespre a l'Olímpic de Vic.

Jugant a Vic les estadístiques dels derbis són molt favorables als locals. En les últimes deu temporades, el Vic s'ha endut la victòria en 9 ocasions mentre que el Voltregà ho ha fet només en una, la temporada 2011-2012. Qui hi arriba per davant a la classificació és el Vic. Els de Ferran Pujalte són cinquens a la classificació amb 6 punts després de 3 jornades i tot i l'ensopegada amb el Vendrell, han derrotat el Liceo i el Calafell i s'han mostrat sòlids.

El Voltregà, per la seva banda, vol seguir amb la bona línia ascendent amb la que ha començat la lliga. Va perdre amb el Barça el primer partit, però l'empat a la pista del Liceo i la victòria amb el Vendrell han rellançat les aspiracions dels voltreganesos, que volen consolidar-se a la meitat alta de la classificació.

Titi Roca i Juli Angita amb el partit de la temporada passada.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com