diumenge, 3 de novembre del 2013

UN GOL FANTASMA DONA UN PUNT EL VOLTREGÀ !!

Amb un ambient de gala a les graderies, Vic i Voltregà van empatar en el derbi osonenc. Els vigatans haurien pogut sentenciar al primer temps i al segon Armengol va empatar el partit Vic i Voltregà es van repartir els punts en un derbi osonenc marcat per la gran assistència d'espectadors de totes dues aficions, que van donar color a un partit entretingut i amb estones d'hoquei ofensiu a una i altra porteria.

La primera part va ser per a un Vic molt més endollat i disposat a endur-se el derbi. El Voltregà va crear poc perill i va tenir en Roger Torelló el seu millor home. El porter va aturar múltiples ocasions dels vigatans.
El primer gol va ser força matiner i el va marcar Cristian Rodríguez després que Bancells entrés dins l'àrea, amagués el xut i li cedís la bola per marcar davant Torelló. Al minut 13, el visitant Albert Grau va veure la blava per colpejar Rocasalbas amb l'estic, però Titi Roca no va poder superar Torelló en la directa i el Vic no va aprofitar la superioritat numèrica. A 10 minuts del descans va caure el segon del Vic després d'una gran acció en què Ordeig va amagar un parell de cops el xut per acabar creuant la bola a la dreta de Roger Torelló.

Els minuts següents van ser per al Vic, que va buscar la sentència. A cinc minuts del descans, el Voltregà va tenir la millor ocasió després d'una blava a Cristian Rodríguez per tombar un jugador en la sortida d'un contraatac. Dani Rodríguez va fallar la directa, com també va errar Tirso un penal a 25 segons del descans.

Al segon temps, les coses van canviar. El Vic va ser menys incisiu de cara a porteria, tot i haver tingut el tercer a l'abast en una directa acumulativa que Torelló va aturar a Bartrés.

Al minut 33, Armengol posava el seu equip dins el partit marcant un penal per l'escaire. Tot seguit, el Voltregà va disposar de la directa acumulativa, però Dani Rodríguez va fallar. Al minut 40 va arribar l'empat definitiu, de nou gràcies a Armengol, que en una jugada estranya va marcar sortint de darrera la porteria, un gol protestat pels locals, que reclamaven que la bola no havia entrat. Al tram final, el partit va ser un anar i venir de porteria a porteria, fent vibrar el públic de valent. El Vic la va tenir en una falta directa errada per Rocasalbas, però el marcador ja no es va moure.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Roger Rocasalbas / Jordi Bartrés / Jacint Molera /

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló / Juli Anguita -cap / Alex Rodríguez / Xavier Armengol / Dani Rodríguez / - ei. Albert Grau / Eric Vargas /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 04:43 : 1- 0 / Mia Ordeig Minut 15:34 : 2- 0 / Xavier Armengol Minut 32:42 : 2- 1 / Xavier Armengol Minut 39:21 : 2- 2 /

Arbitres:Alberto Garrote i German Sandoval .

Targetes Blaves CLUB PATÍ VIC: Cristian Rodríguez /
Targetes Blaves CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Albert Grau /