dimarts, 14 de gener del 2014

GOLEJADA I CAP A LA COPA DEL REI !!

El Club Patí Vic van mostrar molt bona imatge, amb múltiples ocasions, des de l’inici del partit.

A la mitja part ja guanyaven 2 a 0 i l’avantatge es va incrementar fins el 4 a 0 a l’inici de la segona part. Marc Ollé va fer el gol de l’honor del Reus abans que Ordeig i Bancells completessin el marcador.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Roger Rocasalbas / Jordi Bartrés / Jacint Molera / Ferran Font /

Reus Deportiu: Roger Molina / Xavi Costa / Albert Casanovas / Jepi Selva / Jordi Adroher / - ei. Joan Marçal / Marc Ollé / Xavi Rubio /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 06:17 : 1- 0 / Roger Rocasalbas Minut 17:26 : 2- 0 / Titi Roca © Minut 26:53 : 3- 0 / Cristian Rodríguez Minut 32:29 : 4- 0 / Marc Ollé Minut 34:46 : 4- 1 / Mia Ordeig Minut 47:05 : 5- 1 / Romà Bancells Minut 49:43 : 6- 1 /

Arbitres:F. García i Ma. T. Martínez (Gal.) :