dijous, 16 de gener del 2014

HEM DE GUANYAR SI O SI !!

Els vigatans reben dissabte, a dos quarts de vuit, al Cronenberg alemany. Un partit que es preveu complicat després de l'empat a 3 gols de l'anada
Un cop aconseguida la classificació per la Copa del Rei dimarts davant el Reus, el Vic aparca la lliga per centrar-se en un altre dels objectius de la temporada, la Copa de la Cers.

Conscients de la dificultat de l'enfrontament, plantilla i cos tècnic demanen a l'afició que els faci costat per aconseguir una victòria que els permeti passar ronda i jugar els quarts de final.

El Cronenberg és actualment el tercer classificat de la lliga alemanya i compta amb dos jugadors catalans, Jordi Molet i Èric Soriano. El guanyador d'aquest enfrontament es trobarà a quarts de final amb el guanyador de l'eliminatòria que juguen l'Igualada i el Prato italià. A l'anada els italians es van imposar per 4 a 3.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com