dissabte, 1 de març del 2014

CAP A CASA !!

El Barça va exercir amb mà de ferro la seva condició de favorit i va complir contra el Vic els pronòstics sense un desgast excessiu. O almenys amb una despesa física més baixa, tant per rotació com per situació de partit, que el Vendrell, el seu rival en la final d'avui. A més de ser inferior sobre el paper, el conjunt osonenc va jugar el duel condicionat per la baixa de Mia Ordeig, que es va fer un esquinç a l'espatlla esquerra en els quarts de final contra el Cerceda. Tot i això, i davant del millor equip del món, l'equip de Ferran Pujalte va fer un paper prou digne i es va mantenir relativament dins el partit fins ben avançada la segona partit, segurament oferint, en algunes fases, sensacions millors que no pas en els quarts de final, atesa la dificultat del compromís. El Vic va intentar que el Barça no pogués imposar el seu ritme frenètic i, de fet, la primera part no va ser tan esbojarrada com li hauria agradat a Ricard Muñoz, que ja va aviar en la prèvia del partit que miraria de fer córrer els de Ferran Pujalte. El Vic va disposar d'una gran oportunitat per avançar-se arran d'una blava a Barroso que va comportar una falta directa. Cristian Rodríguez la va llançar però Sergi Fernández es va mostrar infranquejable, tant en el primer tir com en el rebuig. En canvi, i així és el Barça, Marc Torra la va clavar de penal dos minuts més tard (0-1). Raül Marín va fer el segon i va començar a encarrilar descaradament el partit a favor dels blaugrana. Rocasalbas (18') va tornar a tenir un penal però la història es va repetir i el Vic no va poder estrenar-se. Barroso, amb un tret des de fora marca de la casa, va fer el 0-3, que en principi sentenciava en certa manera el partit. Però vet aquí que el Vic va marcar de seguida el seu primer gol mitjançant Titi Roca, que va coronar un contraatac molt ben portat per Cristian Rodríguez. A més, el Barça tenia 9 faltes, i tard o d'hora faria la desena. I així va ser, però Rocasalbas va fer mistos en el llançament, en part intimidat per la solvència de Sergi Fernández i també amb la dificultat afegida de jugar amb una màscara perquè surt d'una lesió, i el Vic va posar fi de manera trista als seus millors minuts dins el partit, en part dels quals van intervenir amb encert els joves Burgaya i Font. En la desena falta del Vic, el Barça va acabar de matar el partit gràcies a l'encert en la directa de Pablo Álvarez (1-4). Marc Gual també va contribuir a la festa blaugrana amb l'equip osonenc ja desballestat CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. Jordi Bartrés / Jordi Burgaya / Ferran Font / Jacint Molera / Martí Serra (ps) / F.C. Barcelona: Sergi Fernández / Sergi Panadero / Xavier Barroso / Pablo Alvarez / Marc Torra / - ei. Marc Gual / Reinaldo García / Matias Pascual / Raül Marín / Aitor Egurrola © (ps) / Gols: Marc Torra Minut 09:32 : 0- 1 / Raül Marín Minut 16:03 : 0- 2 / Xavier Barroso Minut 31:08 : 0- 3 / Titi Roca © Minut 33:58 : 1- 3 / Pablo Alvarez Minut 44:55 : 1- 4 / Marc Gual Minut 48:48 : 1- 5 / Arbitres:J. Gómez (T. Cat.) i J. J. Melero (T. Val.) . Tarjetes Blaves F.C. Barcelona: Xavier Barroso /