dissabte, 15 de març del 2014

TORNEN ELS GOLS !!

El Muralla Òptica Blanes va encaixar un correctiu dur ahir contra el Vic en una segona part per oblidar i s'acosta una mica més al descens. El conjunt de Ramon Benito no va saber aprofitar les baixes visitants de Mia Ordeig i Titi Roca, i va xocar contra la seva pròpia inoperància i l'encert de Rocasalbas. En el primer temps (0-0), Kenan va aturar les millors ocasions visitants, sobretot en un u contra u de Bartrés (17') i dues clares oportunitats del jove Font (20' i 23'), tot i que el Blanes, sense joc de conjunt, també va fer lluir Grau en una acció de Formatjé i una altra de Bargalló. Tot just arrencar la segona part, el conjunt de Ramon Benito va encaixar dos gols en un tres i no res. Cristian Rodríguez i Rocasalbas van trencar el malefici i van situar un 0-2 feixuc per als selvatans, que, a més, tenien 9 faltes acumulades i l'amenaça imminent de la directa. Rocasalbas no va perdonar a bola aturada (0-3) i també va clavar el 0-4, que va sentenciar el partit. Francesc Bargalló va reduir diferències de penal i després en va fallar un altre i una falta directa. Bartrés, en canvi, va clavar el cinquè. MURALLA ÒPTICA BLANES: Kenan, Formatjé, Plaza, Francesc Bargalló, i Manel Garcia -equip inicial-; Kimi Ridaura i Rubén Fernández. CLUB PATÍ VIC: Grau, Molera, Bancells, Rocasalbas i Cristian Rodríguez -equip inicial-; Font, Bartrés i Burgaya. GOLS: 0-1 (27') Cristian Rodríguez. 0-2 (28') Rocasalbas. 0-3 (33') Rocasalbas, de falta directa. 0-4 (36') Rocasalbas. 1-4 (37') Bargalló, de penal. 1-5 (46') Bartrés. ÀRBITRES: Melero i Veiga. FALTES: 14 el Muralla òptica Blanes i 11 el Vic.