diumenge, 23 de març del 2014

TRES PUNTS MÉS !!

El CP Vic va guanyar per 6 a 3 al Vilanova, cuer de l’OK Lliga que continua sense sumar cap punt en un partit on van tenir molts minuts jugadors poc habituals, com el porter Martí Serra, que va jugar tota la segona part, després que al descans s’arribés amb un 4 a 0 al marcador. Va ser en aquest segon període quan el Vilanova es va acostar al marcador, mentre que el Vic no aconseguia fer entrar cap bola davant d’un porter visitant molt encertat. Ferran Font va ser el jugador més destacat del Vic, autor de tres gols. Els altres se’ls van repartir Cristian, Rocasalbas i Bancells. CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Romà Bancells / Roger Rocasalbas / Jordi Bartrés / Cristian Rodríguez / - ei. Titi Roca © / Ferran Font / Jordi Burgaya / Jacint Molera / Martí Serra / CP VILANOVA: Joan Marc Escofet / Pol Pàmies / Jordi Aragonés / Esteve Pujals © / Joan Marçal / - ei. Marc Cuevas / Sergi Sabater / Gols: Roger Rocasalbas Minut 05:32 : 1- 0 / Cristian Rodríguez Minut 11:44 : 2- 0 / Ferran Font Minut 15:51 : 3- 0 / Romà Bancells Minut 16:21 : 4- 0 / Pol Pàmies Minut 31:12 : 4- 1 / Jordi Aragonés Minut 35:02 : 4- 2 / Ferran Font Minut 38:36 : 5- 2 / Pol Pàmies Minut 41:47 : 5- 3 / Ferran Font Minut 42:01 : 6- 3 /