dilluns, 20 d’octubre del 2014

IMPORTANT VICTÒRIA PELS VIGATANS !!

El primer gol va arribar a l’equador de la primera meitat amb una gran jugada que va acabar Cristian Rodríguez. Els vigatans van dominar i durant moltes fases del partit, el joc va ser un actac i gol a la porteria de l’equip súís. Tot i això, el Ginebra va aconseguir igualar el marcador mitjançant Robin Simons. Titi Roca amb dos gols gairebé seguits poc abans del descans va sentenciar el partit amb el 3 a 1. A la segona part no hi va haver gols i Ferran Pujalte va donar minuts a tots els seus jugadors

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. David Torres / Jordi Burgaya / Ferran Font / Roger Presas / Martí Serra (ps) /

GENÈVE RHC (SUI): Sebastian Silva / Luis Coelho / Jêrôme Desponds / Federico García Mnedéz -c / Flavio Silva / - ei. Pedro Alves / Robin Simons / Timothé Riotton (ps) /

Gols: Cristian Rodríguez Minut 13:02 : 1- 0 / Robin Simons Minut 19:29 : 1- 1 / Titi Roca © Minut 23:39 : 2- 1 / Titi Roca © Minut 24:14 : 3- 1 /

Arbitres:T.Ullrich i T. Flossel (ALE