dissabte, 25 d’octubre del 2014

MARXEN ELS 2 PRIMERS PUNTS DEL OLÍMPIC DE VIC !!


L’empat del CP Vic contra el CP Vilafranca a l’Olímpic (2-2) pot tenir unes valoracions molt diferents.
La realitat, però, és que el públic de l’Olímpic està satisfet amb el seu equip. Tothom és conscient que s’està treballant en un nou equip, en un nou projecte, i que aquest conjunt de jugadors es mereix tota la confiança del món. Ningú dubte que alguns d’ells tenen el camí definit cap a convertir-se en algunes de les futures estrelles de l’hoquei mundial.
Aquest Patí Vic té molt crèdit més enllà dels resultats puntuals, hi ha molta qualitat, moltes ganes de treballar i, coneixent aquest conjunt de jugadors, un marge de millora il·limitat.

Aquest Patí Vic ja ha jugat quatre partits dins un calendari impresentable de l’OK Lliga i encara no n’ha perdut cap. Cert és que aquest dissabte contra el CP Vilafranca es podia haver guanyat, però la classificació diu que Barça i Patí Vic són els dos únics conjunts que encara no han perdut cap partit.

L’equip del Penedès es va presentar a l’Olímpic amb moltes cares conegudes dins l’OK Lliga, molts d’ells ja s’enfrontaven al CP Vic quan l’equip vigatà posava sobre la pista la generació dels Adroher, Torra i Sergi Fernández. Aquesta realitat dóna una idea de l’experiència dels jugadors de Jordi Garcia.

L’equip de Ferran Pujalte es va tornar a mostrar com un equip al que li agrada portar la iniciativa. De nou, el tècnic va comptar amb els vuit jugadors de pista: Ordeig, Bancells, Titi, Cristian, Burgaya, Presas, Torras i Font. Especialment positiu és el fet que l’equip no baixa de nivell sigui la que sigui la combinació de jugadors sobre el terratzo.

Contra l’equip del Penedès només va faltar rematar el partit en algun moment concret. El Patí Vic va tenir ocasions per superar el CP Vilafranca d’una manera clara, i tal com comentava un seguidor local al sortir de l’Olímpic després del partit: «En el partit de la segona volta a la seva pista, amb el CP Vic ja més rodat, guanyarem clarament, aquest Vilafranca no hi té res a fer amb aquest Vic».
Probablement aquest veterà soci del CP Vic té tota la raó del món.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. David Torres / Ferran Font / Roger Presas / Jordi Burgaya /

C.P. VILAFRANCA Capital del Vi: Gerard Camps / Xevi Caldú © / Marc Navarro / Ruben Fernández / Roger Rocasalbas / - ei. Jordi Esteva / Jordi Galán /
 
Gols: Cristian Rodríguez Minut 14:17 : 1- 0 / Roger Rocasalbas Minut 28:12 : 1- 1 / Mia Ordeig Minut 30:22 : 2- 1 / Xevi Caldú © Minut 42:51 : 2- 2 /

Arbitres:A. Garrote (T. Ast.) i A. Veiga (T. Gal.) .
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com