dimecres, 26 de novembre del 2014

DAVA TORRES AMB 4 GOLS DECIDEIX UNA NOVA VICTÒRIA PEL VIC !!

El Club Patí Vic continua imparable tot i la baixa per lesió de Mia Ordeig i ahir va aconseguir, catapultat per l'eficàcia golejadora del jove davanter gallec David Torres (4), el seu vuitè triomf davant del Lleida en el darrer partit de la desena jornada de l'OK Lliga, un altre èxit que li permet mantenir-se invicte.

Els de la Terra Ferma, en una bona línia, va obligar els locals a fer el màxim esforç i va estar a punt de puntuar. Bancells va obrir la llauna i Torres va marcar per partida doble abans del descans.

Lluís Rodero va iniciar la reacció del Lleida (3-1 al descans). L'argentí del Lleida Necchi va introduir definitivament els visitants en el partit amb dos gols més. Amb 3-3 el visitant Tomàs va fallar un penal.

El duel va entrar en un escenari de màxima igualtat –el Vic es va avançar de nou (4-3) i el conjunt d'Albert Folguera va reaccionar–, resolt per la inspiració de Torres.

CLUB PATÍ VIC Carles Grau, Titi Roca, Jordi Burgaya, Romà Bancells i Cristian Rodríguez -equip inicial-; Ferran Font,David  Torres i  Roger Presas.

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Trilla, Ballestero, Cañellas i Andreu Tomàs.-equip inicial-; Rodero, Necchi i Díez.

GOLS: 1-0 (7') Bancells.2-0 (14') Torres. 3-0 (15') Torres- 31 (23') Rodero. 3-2 (27') Necchi. 3-3 (34') Necchi. 4-3 (36') Torres. 4-4 (39') Andreu Tomàs. 5-4 (43') Torres. .

ÀRBITRES: Garçía Romero i Melero.

FALTES: 9 el Vic i 8 el Lleida.