dimarts, 25 de novembre del 2014

LA COPA DEL REI 2015 A BLANES !!

Blanes serà la seu de la copa del 2015 i les instal·lacions de la ciutat esportiva seran el marc dels vuit primers classificats de l'OK Lliga al final de la primera volta. Aquesta setanta-dosena edició de la copa es jugarà del 26 de febrer a l'1 de març. La Federació Espanyola de Patinatge i l'Ajuntament de Blanes van arribar a un acord per organitzar la competició. En aquesta edició no hi haurà cap equip classificat com a amfitrió, ja que l'equip de la localitat, el Blanes CHF, milita en la primera estatal.

La localitat de Blanes ha estat el marc en tres ocasions anteriors de la fase final de la copa –1998, 2000 i 2011– i aquesta serà la quarta. En l'edició de l'any 1998 es va disputar una final a quatre, mentre que en la del 2000 ja es va disputar en el format de final a vuit, com l'actual. La darrera edició va ser la del 2011 i va servir per inaugurar amb una gran competició les instal·lacions de la ciutat esportiva on es tornarà a disputar en aquesta ocasió. Des de llavors aquesta ciutat esportiva ha acollit esdeveniments importants del món del patinatge com ara l'OK Stars del 2012, el campionat d'Europa de grups de xou, també el 2012, i la primera edició de l'Eurockey Cup sub-17 aquest mateix any.

La copa del 2015 es disputarà amb el format dels darrers anys, amb dos partits de quarts de final el dijous i el divendres, les semifinals el dissabte i la final el diumenge. Els horaris dels partits encara no estan confirmats. Els participants seran els vuit primers classificats al final de la primera volta. En aquests moments falten cinc jornades per completar els primers quinze partits i només està classificat el Barça, que és el líder invicte de l'OK Lliga. El Coinasa Liceo i el Vic estan força a prop d'aconseguir-ho. La resta de conjunts hauran de lluitar molt en les pròximes jornades per fer-se un lloc en la copa.

Actualment acompanyarien els tres ja esmentats el Reus Deportiu, l'Hockey Global Cerceda, el Monbus Igualada, el Noia Freixenet i l'Enrile Pas Alcoi.
 

PENYES ENTRECOT I XULETONES. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com