dimecres, 5 de novembre del 2014

PINTA MOLT BÉ AQUEST CLUB PATÍ VIC !!

El Mis Ibérica Mataró no va poder superar totes les adversitats en el partit ajornat de la tercera jornada que es va jugar ahir i que va perdre contra el Vic. Els maresmencs continuen sense puntuar en el seu retorn a l'OK Lliga, mentre que els osonencs és mantenen invictes. Els mataronins van fer un bon partit i van plantar cara a l'actual cinquè classificat –encara té un partit pendent–,en un partit amb moltes alternatives. Els homes de Joan Carles Vadillo, però, no van aprofitar les ocasions tan bé com els seus rivals i van enviar fins a tres boles als pals. En els últims cinc minuts de partit (3-4) els àrbitres van mostrar dues targetes blaves i van xiular dues faltes directes en contra dels locals en menys de dos minuts de marge. Els mataronins s van protestar força aquestes decisions, i el Vic ho va aprofitar per assegurar-se la victòria.

Mis Iberica C.H. MATARÓ: Jordi Esteve / Aniol Mangas / Eric Florenza © / Eric Serra / Martí Casas / - ei. Marçal Oliana / Marc Povedano / Oriol Parera /

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau / Mia Ordeig / Romà Bancells / Titi Roca © / Cristian Rodríguez / - ei. David Torres / Roger Presas / Jordi Burgaya / Ferran Font /

Gols: Mia Ordeig Minut 08:26 : 0- 1 / Marçal Oliana Minut 14:40 : 1- 1 / Martí Casas Minut 26:52 : 2- 1 / Titi Roca © Minut 27:20 : 2- 2 / Ferran Font Minut 31:34 : 2- 3 / Mia Ordeig Minut 39:45 : 2- 4 / Martí Casas Minut 39:56 : 3- 4 / David Torres Minut 45:12 : 3- 5 / Cristian Rodríguez Minut 46:55 : 3- 6 /

Arbitres:X. Galán (T. Cat.) i J. López (T. And.) .

Targetes Blaves: Mangas, Florenza i Oliana del Mis Iberica C.H.Mataró

FALTES: 15 del Mataró i 13 del Vic.