diumenge, 9 de novembre del 2014

UNA JORNADA MÉS INVICTES,GRÀCIES UNA NOVA VICTÒRIA !!

El CP Vic continua invicte en l'OK Lliga després de guanyar el CP Manlleu en un derbi osonenc, el primer de la història entre aquests dos equips, que va aixecar molta expectació i va omplir el pavelló.

El Vic va dominar el partit contra un Manlleu molt lluitador que va incomodar els vigatans fins al final. Titi Roca va inaugurar el marcador amb un tir des de fora l'àrea (5'). El gol va donar tranquil·litat a un Vic que defensava molt bé i atacava amb paciència un Manlleu que buscava els contraatacs. La millor ocasió visitant, una rematada de volea de Martínez aturada per un Grau molt segur tot el partit. Nou segons abans del descans, el Manlleu va cometre l'error de perdre una bola que Torres va cedir a Presas perquè l'engaltés tal com venia al fons de la xarxa. La segona part va ser més animada, sobretot gràcies al gol matiner de Julià que donava vida al partit.

Els dos equips van tenir ocasions que desfeien els porters fins que Bancells va fer el 3 a 1 en el minut 37. Poc després, Mia Ordeig sentenciava en el millor gol de la nit: jugada individual fins a la cuina i bola a l'escaire.

C.P.VIC: Grau, Ordeig, Bancells, TRoca i Cristian Rodríguez També van jugar Font, Burgaya, Torres i Presas.

C.P.MANLLEU: Garcia, Lluís Teixidó, Prims, Farrés i Martínez També van jugar Julià, Santi Teixidó i Mendes.

GOLS: 1-0 (5') Roca. 2-0 (24') Presas. 2-1 (32') Julià. 3-1 (37') Bancells 4-1 (42') Ordeig.

ÀRBITRES: Gómez i Sanz.

FALTES: Club Patí Vic 7,Club Patí l Manlleu 9